Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
24 C
Athens
ΑρχικήΑττικήΑθήναΠού θα φάτε στην Αθήνα πεντανόστιμη πίτσα με μόλις 5€

Πού θα φάτε στην Αθήνα πεντανόστιμη πίτσα με μόλις 5€

Το Athens Magazine βρήκε την πιο γευστική και οικονομική πίτσα σε πακέτο της Αθήνας στο Lucky Luciano, μία παραδοσιακή ιταλική τρατορία στο Μοσχάτο επί των οδών Ρούσου και Αθανασίου Διάκου 24.

Η ομάδα του Lucky Luciano, βασισμένη στην πεποίθηση ότι η πίτσα πρέπει να είναι ξεχωριστή διαμόρφωσε έναν φιλόξενο χώρο, σε μικρή απόσταση από τον όρμο Φαλήρου, που προσφέρει στους επισκέπτες του αυθεντικές γεύσεις από τη γειτονική μας Ιταλία.

- Advertisement -

Το μενού διακρίνεται φυσικά για τις φρεσκοφτιαγμένες πίτσες, τις χορταστικές μερίδες και τη μεγάλη ποικιλία ιταλικών πιάτων. Είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι τόσο με την ποσότητα όσο και με την ποιότητα του φαγητού, καθώς και με τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

Αξίζει να δοκιμάσετε πίτσα don vito με μοτσαρέλα, μανιτάρια porto bello και λουκάνικο salsiccia, αλλά και ζυμαρικά pollo gustoso με κοτόπουλο, μανιτάρια porcini και κρέμα τρούφας.

Στο Lucky Luciano σας προσκαλούν και σας προκαλούν να βρείτε πιο νόστιμη και πιο οικονομική πίτσα σε πακέτο στην Αθήνα. Εάν βρείτε, θα σας κεράσουν άλλες δέκα πίτσες!

Δείτε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,222LikesΚάντε Like
89,317 FollowersΑκολουθήστε
176,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ