Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΤα 4 πιο οικονομικά ξενοδοχεία στην Κοπεγχάγη - 4 αστέρων, στο κέντρο...

Τα 4 πιο οικονομικά ξενοδοχεία στην Κοπεγχάγη – 4 αστέρων, στο κέντρο της πόλης και με άριστες κριτικές

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Η Κοπεγχάγη είναι ακριβή πόλη, σε όλα της, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της διαμονής. Ωστόσο, πριν την απορρίψετε ως προορισμό λόγω budget, καλό είναι να κάνετε μια έρευνα γιατί πρόκειται για μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα πόλη, ιδανικό εκπρόσωπο της σκανδιναβικής κουλτούρας, που αξίζει μια θέση σε κάθε ταξιδιωτική λίστα. Ακόμα λοιπόν και σε προορισμούς που είναι αρκετά ακριβοί, υπάρχουν επιλογές οικονομικές, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Επίσης, μια σημαντική παράμετρος είναι η περίοδος που θα ταξιδέψετε, καθώς όπως είναι λογικό στις off season ημερομηνίες θα βρείτε πολύ καλύτερες τιμές τόσο στα ξενοδοχείο όσο και γενικά.

Εμείς κάναμε μια έρευνα μέσω booking για να βρούμε ξενοδοχεία στην Κοπεγχάγη στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς όμως να ρίξουμε τα στάνταρτς, που σημαίνει ότι αναζητήσαμε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, με άριστες κριτικές σε ημερομηνίες Οκτωβρίου, μια εποχή που δεν ανήκει στη high season αλλά από την άλλη είναι και μια πολύ καλή περίοδος για ταξίδι. Με βάση αυτά τα δεδομένα βρήκαμε 4 ξενοδοχεία 4 αστέρων με πολύ καλές κριτικές από τους επισκέπτες τους και το καλύτερο, στο κέντρο της πόλης με τιμή από €145 (η διανυκτέρευση) μέχρι €181.

- Advertisement -

Σημ. Η αναζήτηση έγινε μέσω booking στις ημερομηνίες 17 μέχρι 20/10/24 για 3 διανυκτερεύσεις και η τιμή αφορά σε δίκλινο. Επίσης οι πληροφορίες είναι από τη booking.

The Square

Rådhuspladsen 14, DK-1550 Κοπεγχάγη | Βαθμολογία γενική 8 – Τοποθεσία 9,6 | Τιμή 525€ δίκλινο / 3 διανυκτερεύσεις (€633 με πρωινό)

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό στο μοντέρνο λόμπι μπαρ του 4 αστέρων The Square. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο The Executive Lounge, όπου διατίθενται σνακ και ποτά, και περιλαμβάνει τηλεόραση, εφημερίδες και μια επιλογή από περιοδικά. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια στο The Square διαθέτουν μινιμαλιστικό ντιζάιν, σίδερο, θυρίδα ασφαλείας και κλιματισμό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ και επιφάνεια εργασίας. Ο εμπορικός δρόμος Strøget ξεκινά 150μ. από το ξενοδοχείο. Εστιατόρια, μπαρ, καφέ και καταστήματα βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα στα ζευγάρια – την βαθμολόγησαν με 9,6 για ένα ταξίδι δύο ατόμων.
Tip. Το πρωινό είναι συν €26 το άτομο. Είναι ακριβό αλλά αν σκεφτείτε ότι για ένα καφέ και ένα κρουασάν το πρωί μπορεί να θέλετε περίπου 15€, δεν είναι κακή ιδέα να κλείσετε το δωμάτιο με πρωινό.

Ascot Hotel

Studiestræde 61, 1554 Κοπεγχάγη | Βαθμολογία γενική 8 – Τοποθεσία 9,4| Τιμή 495€ δίκλινο / 3 διανυκτερεύσεις (€621 με πρωινό)

Αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα όμορφο κτήριο του 19ου αιώνα και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Δημαρχείου και τους Κήπους Tivoli. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο και δημοφιλές πρωινό σε μπουφέ. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Κοπεγχάγης είναι 500μ. μακριά. Όλα τα δωμάτια στο Ascot Hotel διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια. Το προσωπικό του Hotel Ascot είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να σας προτείνει τοπικά αξιοθέατα, μπαρ και εστιατόρια. Τα γεύματα στο δωμάτιο μπορούν να κανονιστούν κατόπιν αιτήματος.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα στα ζευγάρια – την βαθμολόγησαν με 9,4 για ένα ταξίδι δύο ατόμων.
Tip. Το πρωινό είναι συν €33 / άτομο . Οπότε ίσως και εδώ είναι καλύτερη η κράτηση του δωματίου με πρωινό (€621)

WIDE Hotel

61 Studiestræde, 1554 Κοπεγχάγη | Βαθμολογία γενική 8,4 – Τοποθεσία 9,5 | Τιμή 437€ deluxe δίκλινο / 3 διανυκτερεύσεις (€544 με πρωινό)

Το WIDE Hotel βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, 600μ. από τους κήπους Tivoli και προσφέρει καταλύματα με γυμναστήριο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κοινόχρηστο lounge και βεράντα. Το ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει υπηρεσία δωματίου, 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν Wi-Fi. Το κατάλυμα απέχει 800μ. από το κέντρο της πόλης και 700μ. από το Ny Carlsberg Glyptotek. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης στους επισκέπτες κλιματιζόμενα δωμάτια με επιφάνεια εργασίας, καφετιέρα, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Στο WIDE Hotel ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Στο κατάλυμα, κάθε δωμάτιο διαθέτει κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Το WIDE Hotel προσφέρει μπουφέ ή ευρωπαϊκό πρωινό. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το επιχειρηματικό κέντρο ή να χαλαρώσουν στο μπαρ. Τα δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης, τον Στρογγυλό Πύργο και το Εθνικό Μουσείο της Δανίας. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, σε απόσταση 7χλμ. από το WIDE Hotel.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα στα ζευγάρια – την βαθμολόγησαν με 9,6 για ένα ταξίδι δύο ατόμων.
Tip. Το πρωινό είναι συν €33 / άτομο . Οπότε ίσως είναι καλύτερη η κράτηση του δωματίου με πρωινό (€544)

Motel One Copenhagen

Løngangstræde 27, 1468 Κοπεγχάγη| Βαθμολογία γενική 8,3 – Τοποθεσία 9,6 | Τιμή 545€ δίκλινο / 3 διανυκτερεύσεις (€674 με πρωινό)

Ένα οικείο δανέζικο ντιζάιν ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τη μόδα των δεκαετιών του ’50 και του ’60 με σπιτική ατμόσφαιρα και έπιπλα design. Στην καρδιά της Κοπεγχάγης, το Motel One Copenhagen προσφέρει μια μοναδικά δανέζικη εμπειρία μέσω του τοπικού σχεδιασμού, της επιλογής φαγητού και ποτών. Ένας καταπράσινος κήπος προσφέρει γαλήνη και γαλήνη από τη φασαρία του κέντρου της Κοπεγχάγης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση Chromecast όπου μπορείτε να συνδέσετε τη δική σας συσκευή και ιδιωτικό μπάνιο με ντους ψιλής βροχής, ενώ ορισμένα από τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Δημαρχείο της Κοπεγχάγης.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα στα ζευγάρια – την βαθμολόγησαν με 9,6 για ένα ταξίδι δύο ατόμων.
Tip. Όπως και στα παραπάνω ισχύει το ίδιο με το πρωινό. Εδώ είναι συν €21 / το άτομο ενώ αν συμπεριληφθεί στην κράτηση η τιμή του ίδιου δωματίου φτάνει στα €674.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,222 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ