Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΚέρκυρα: To 5 αστέρων value for money ξενοδοχείο με την απαράμιλλη θέα...

Κέρκυρα: To 5 αστέρων value for money ξενοδοχείο με την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά της Ελλάδας με μακρά ιστορία και στοιχεία από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς. Με την επιρροή των Ενετών, των Γάλλων και των Βρετανών, η Κέρκυρα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ευρωπαϊκής κουλτούρας και μεσογειακής παράδοσης. Η παλιά πόλη της Κέρκυρας, με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια και τις εντυπωσιακές πλατείες, έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Τα επιβλητικά φρούρια, όπως το Παλαιό και το Νέο Φρούριο, είναι μάρτυρες της στρατηγικής σημασίας του νησιού κατά την περίοδο της Ενετικής κυριαρχίας. Τα κομψά αρχοντικά και οι εκκλησίες, προσδίδουν στην πόλη έναν αέρα μεγαλοπρέπειας. Η φυσική ομορφιά της Κέρκυρας είναι εξίσου εντυπωσιακή. Οι πράσινοι λόφοι και τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο!

Στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού υπάρχει ένα εντυπωσιακό θέρετρο που έχει αποσπάσει άριστες αξιολογήσεις και βαθμολογίες από τους επισκέπτες του. Ο λόγος για το MarBella Collection ένα πολυτελές θέρετρο που σε κάνει να «ερωτευτείς τη ζωή».

- Advertisement -

Σημ. Στην ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε μέσω του Booking.com για τις ημερομηνίες 27/08 με 01/09, η τιμή για μία διανυκτέρευση σε junior σουίτα με θέα στη θάλασσα και πρωινό είναι 534€.
*Οι βαθμολογίες και η τιμή είναι από τη Booking, ενώ οι πληροφορίες από τον ιστότοπο του ξενοδοχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Mar-Bella Collection (MarBella Nido)

Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα | Βαθμολογία 9,5 | Τιμή 534€ junior σουίτα

H MarBella Collection αποτελείται από το MarBella, το Nido by MarBella, το Elix by MarBella και προσεχώς από το Avali by MarBella. Το Nido by MarBella βρίσκεται στον οικισμό Αγίου Ιωάννη Περιστερών και είναι ένα adults only hotel που δανείζεται μορφολογικά στοιχεία και χρώματα από την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική με σκοπό να δημιουργήσει τη γαλήνια ατμόσφαιρα ενός κερκυραϊκού χωριού μέσα στην πλούσια βλάστηση και μπροστά από το σμαραγδένιο Ιόνιο Πέλαγος. Οι εσωτερικοί χώροι και τα δωμάτια συνδυάζουν τη μεγαλοπρέπεια ενός αρχοντικού με την κομψότητα high-end χώρων διαμονής, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα εκλεπτυσμένου design. Τα σχέδια και η μελέτη έγιναν από το αρχιτεκτονικό γραφείο m-agiostratitis.

Τα ξενοδοχεία της MarBella Collection είναι ένας κορυφαίος προορισμός και προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας —συνδυάζοντας πολυτέλεια, πληθώρα υπηρεσιών, εξαιρετική γαστρονομία, πλήθος δραστηριοτήτων και εκλεκτή ψυχαγωγία— που καλύπτει κάθε επιθυμία των επισκεπτών.

Το θέρετρο Nido by MarBella διαθέτει 7 καφέ-εστιατόρια που μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό και δροσιστικά ποτά. Στο San Giovanni θα δοκιμάσετε από τον πλούσιο μπουφέ έχοντας πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ στο Dine Around θα απολαύσετε ένα μοναδικό μείγμα ασιατικών γεύσεων, αλλά με ποικίλους ελληνικούς μεζέδες. Στο Apaggio θα βρείτε εξαιρετικά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με σύγχρονες πινελιές, τα οποία έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου.

Τα καφέ-μπαρ του θερέτρου προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για να απολαύσετε απεριτίφ και ιδιαίτερα κοκτέιλ. Το Aquavit βρίσκεται δίπλα στην πισίνα του καταλύματος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και να δοκιμάσετε ελαφριά τοπικά πιάτα, γευστικές σαλάτες και light bites. Στο Heritage θα πιείτε εξαιρετικές signature κοκτέιλ δημιουργίες από τους έμπειρους mixologist του μπαρ, καθώς συζητάτε με την παρέα σας, ενώ στο lounge του Orangerie θα χαλαρώσετε υπό τους ήχους της θάλασσας. Το Kafeneio βρίσκεται στην αυλή του παρεκκλησίου του θερέτρου και προσφέρει στους θαμώνες ελληνικό καφέ και παραδοσιακά ελληνικά γλυκά.

Οι παροχές του Nido by MarBella ξεκινούν με VIP check-in και ένα premium καλωσόρισμα στη σουίτα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ιδανικό για εκείνους μαξιλάρι από μενού του ξενοδοχείου, να απολαύσουν ένα δωρεάν δείπνο à la carte μία φορά την εβδομάδα και να χαλαρώσουν με μία θεραπεία μασάζ διάρκειας 25 λεπτών ανά σουίτα. Επιπλέον, θα βιώσουν μία μοναδική you-drive εμπειρία για μία ημέρα. Θα λάβουν, επίσης, μία επώνυμη τσάντα παραλίας, ένα fitness kit κι ένα αποχαιρετιστήριο δώρο κατά το check-out.

Η ψυχαγωγία στο Nido by MarBella περιλαμβάνει ελληνικές παραδοσιακές βραδιές με ζωντανή μουσική, χορό και ελληνικά εδέσματα, καθώς και συνεδρίες γευσιγνωσίας κρασιών υψηλής ποιότητας με συνοδεία αλλαντικών, τυριών, αποξηραμένων φρούτων και ξηρών καρπών. Για την ευεξία σας, το θέρετρο προσφέρει συνεδρίες γιόγκα από επαγγελματία εκπαιδευτή και θεραπείες στο εξειδικευμένο κέντρο ευεξίας του θερέτρου. Στο Nido by MarBella διοργανώνονται δίωρες ρομαντικές κρουαζιέρες κατά το ηλιοβασίλεμα στην πόλη της Κέρκυρας, τον κόλπο της Γαρίτσας και το Ποντικονήσι, καθιστώντας το ιδανικό για ζευγάρια.

Δείτε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,222 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ