Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
25.9 C
Athens
ΑρχικήΕπτάνησαΚέρκυραAkron Beach bar-restaurant: Θάλασσα, γαστρονομία και διασκέδαση στην υπέροχη Κέρκυρα

Akron Beach bar-restaurant: Θάλασσα, γαστρονομία και διασκέδαση στην υπέροχη Κέρκυρα

Η κοσμοπολίτισσα των Επτανήσων φημίζεται για τις εντυπωσιακές παραλίες της με τα γαλαζοπράσινα νερά τους να είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας βουτιές. Στην παραλία της Αγίας Άννας, σε μια από τις ωραιότερες περιοχές του νησιού, την Παλαιοκαστρίτσα βιώνουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, στο Akron beach bar – restaurant!

Akron beach bar-restaurant στην Κέρκυρα
Στην Παλαιοκαστρίτσα το Αkron beach bar-restaurant προσφέρει μια all-day summer εμπειρία

Εδώ απολαμβάνουμε ατελείωτες βουτιές και κολύμπι, φαγητό και δροστιστικά ποτά σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση στην παραλία με όλες τις ανέσεις σαν να βρίσκεσαι στον κήπο του σπιτιού σου, δύο βήματα από τη θάλασσα. Αυτή είναι η φιλοσοφία στο Akron beach bar-restaurant: Να κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει οικεία και φιλόξενα, σε ένα περιβάλλον που θα του μείνει αξέχαστο.

Akron Beach bar-restaurant: Απολαυστικές στιγμές εκεί που σκάει το κύμα, κάθε στιγμή της ημέρας

Ο χώρος σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, αφού η μοντέρνα διακόσμηση εναρμονίζεται πλήρως με το τοπίο και σε συνδυασμό με τη θάλασσα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό, σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κέρκυρας.

Χαλαρώστε από το πρωί στις άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας συνοδεία ενός γευστικού σνακ.

Akron beach bar-restaurant στην Κέρκυρα
Δημιουργική ελληνική κουζίνα

Το μεσημέρι δοκιμάστε δημιουργική ελληνική κουζίνα, επιλέγοντας τις αγαπημένες σας γεύσεις από το πλούσιο μενού, που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Φρέσκα θαλασσινά και δροσερές σαλάτες έχουν εδώ την τιμητική τους, που συνδυάζονται ιδανικά με μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών και signature cocktails.

Akron beach bar-restaurant στην Κέρκυρα
Τα πιάτα στο Αkron beach bar-restaurant είναι ασυναγώνιστα

Τα μοναδικά γλυκά στο τέλος βάζουν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα σε μια ολοκληρωμένη γευστική πανδαισία, με το Ρυζόγαλο με βανίλια Μαδαγασκάρης και το λαχταριστό Παρφέ να κερδίζουν στα σημεία! Bonus tip: Επισκεφθείτε το και βράδυ για το ποτό σας και απολαύστε το ειδυλλιακό σκηνικό.

Akron beach bar-restaurant στην Κέρκυρα
Το βράδυ απόλαυσε το ποτό σου σε ένα ειδυλιακό σκηνικό

Στα highlights σημειώνουμε την άριστη εξυπηρέτηση αλλά και το Kids Menu, που γίνεται ανάρπαστο από τους μικρούς φίλους του εστιατορίου!

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,181LikesΚάντε Like
89,226 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ