Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
25.9 C
Athens
ΑρχικήΔωδεκάνησαΚωςOROMEDON: Ένα ταξίδι στην αυθεντική γαστρονομική ταυτότητα της Κω

OROMEDON: Ένα ταξίδι στην αυθεντική γαστρονομική ταυτότητα της Κω

Η πανέμορφη Κως προσφέρεται για μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία. Και φυσικά, οι καλοκαιρινές διακοπές θέλουν θάλασσα, ανεμελιά και νοστιμιά! Το εστιατόριο OROMEDON μας προσφέρει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία του νησιού.

Στην ωραιότερη βεράντα της Κω απολαμβάνουμε γνήσια τοπική κουζίνα, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Έτσι ακριβώς περιγράφεται αυτή η μοναδική εμπειρία που θα ζήσεις στο εστιατόριο OROMEDON, που φημίζεται για την άριστη ποιότητα και το φιλόξενο περιβάλλον.

κως oromedon Πιάτα

Η μακρά ιστορία του στο νησί ξεκινά ήδη από το 1997, που ξεκινήσε τη λειτουργεία του στο ορεινό χωριό Ζιά της Κω. Το εστιατόριο διατηρεί αναλλοίωτο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, προσφέροντας μας αυθεντικές γεύσεις και νοστιμιές που θα μας μείνουν αξέχαστες!

Κως oromedon

Βλέποντας τόσο από τη μια πλευρά ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα και από την άλλη τις καταπράσινες πλαγιές του βουνού Δίκαιος (Ωρομέδων), το εστιατόριο σερβίρει νόστιμες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη – δεν είναι τυχαίο που έχει φανατικούς θαυμαστές εντός και εκτός Κω, που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά!

oromedon κως
Αυθεντικές γεύσεις νησιού

OROMEDON: Γνήσια τοπική κουζίνα στην Κω με μαγευτική θέα στη θάλασσα

Εάν αναζητάς ένα εστιατόριο που προσφέρει ταυτόχρονα μαμαδίστικο φαγητό, παραδοσιακά πιάτα, φιλόξενο περιβάλλον και ευγενικά χαμόγελα στους επισκέπτες του, τότε το OROMEDON στη Κω είναι η τέλεια επιλογή. Πιάσε θέση σε ένα από τα τραπέζια της υπέροχης βεράντας, ανάμεσα τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες και διάλεξε όλα τα καλούδια του τόπου από το πλούσιο μενού.

oromedon κως
Φρέσκα, δημιουργικά πιάτα

Ένα καταπληκτικό χοιρινό πιάτο με βουτυρένιο πληγούρι και ρεβίθια, τρυφερό ψητό αρνί με δεντρολίβανο, μπαχάρι και σκόρδο, κατσικάκι γεμιστό με συκώτι αλλά και παραδοσιακές χορτόπιτες, που ψήνονται σιγά-σιγά όλη τη νύχτα σε ξυλόφουρνο, θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

Κως oromedon
Παράδοση και νοστιμιά

Για το τέλος, μια ποικιλία από παραδοσιακά γλυκά, θα σφραγγίσει με τον καλύτερο τρόπο την απόλαυση. Δοκίμασε οπωσδήποτε την παραδοσιακή κατιμέρια, μια ξεχωριστή ντόπια τυρόπιτα με μέλι, που λιώνει στο στόμα!

Extra tip: Από την πλούσια κάβα του εστιατορίου, διάλεξε αυτό που συνδυάζεται ιδανικά με το φαγητό σου και σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι ευγενικοί ιδιοκτήτες του OROMEDON.

κως oromedon θέα
Δειπνήστε σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,181LikesΚάντε Like
89,226 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ