Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
23.3 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαMoni Emvasis Luxury Suites: Διαμονή που απογειώνει τις αισθήσεις

Moni Emvasis Luxury Suites: Διαμονή που απογειώνει τις αισθήσεις

Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς φλερτάρει ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας.

Η ομορφιά του μέρους και η μοναδική αύρα του μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Το Moni Emvasis Luxury Suites, σε ένα αρχοντικό του 16ου αιώνα, απογειώνει την εμπειρία φιλοξενίας χάρη στην υπέροχη ατμόσφαιρα που διαθέτει.

Moni Emvasis Luxury Suites
Στιγμές χαλάρωσης στο Moni Emvasis Luxury Suites

Χάρη στις υπέροχες ανέσεις που θα απολαύσετε, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάθε γωνιά του εντυπωσιακού προορισμού και να βιώσετε μια διαμονή σαν από παραμύθι.

Παραμυθένια πολυτέλεια με θέα το Μυρτώο Πέλαγος

Το ξενοδοχείο Moni Emvasis Luxury Suites σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τη διαμονή σας, σε ανακαινισμένες σουίτες που διατηρούν όμως την ατμοσφαιρική ομορφιά της ενετικής εποχής.

Moni Emvasis Luxury Suites
Η σουίτα Moni Emvasis Luxury Suites

Στις σουίτες πρωταγωνιστούν η πέτρα και τα γήινα χρώματα και φυσικά η κομψή αισθητική που έρχεται σε αρμονία με την καστροπολιτεία. Η πολυτέλεια σε συνδυασμό με την λιτότητα που τις χαρακτηρίζουν απογειώνουν τη γοητεία που διακρίνει ο ταξιδιώτης όταν καταφθάνει στον προορισμό. Το Moni Emvasis Luxury Suites με μια σπάνια ομορφιά εφάμιλλη αυτής της Μονεμβασιάς αποτελεί ιδανική επιλογή για να ανακαλύψετε κάθε γωνιά αυτού του μαγευτικού προορισμού.

Moni Emvasis Luxury Suites
Η σουίτα του Moni Emvasis Luxury Suites

Επιλέγοντας ανάμεσα στις Moni Emvasis Suite, Deluxe Suite και Junior Suite θα απολαύσετε απόλυτη χαλάρωση και γνήσια φιλοξενία, χάρη στις ποιοτικές ανέσεις και στις υψηλού επιπέδου παροχές του ξενοδοχείου. Και φυσικά, απολαύστε το εξαιρετικό πρωινό βασισμένο στα εκλεκτά προϊόντα της εύφορης λακωνικής γης με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Moni Emvasis Luxury Suites
Διαμονή με θέα τη θάλασσα

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,195LikesΚάντε Like
89,299 FollowersΑκολουθήστε
177,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ