Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens
ΑρχικήΚυκλάδεςΜύκονοςI Frati: Μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία στο νησί των ανέμων

I Frati: Μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία στο νησί των ανέμων

Το επιτυχημένο εστιατόριο της Αθήνας κερδίζει τις εντυπώσεις και στην διάσημη Μύκονο και μας προσφέρει μια μοναδική all – day εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις.

Η Μύκονος εκτός από την εντυπωσιακή ομορφιά που διαθέτει, φημίζεται και για τις υψηλού επιπέδου εμπειρίες που χαρίζει στους επισκέπτες της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τους καλοκαιρινούς μήνες φλερτάρει ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας.

Το I Frati Mykonos είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί στην πιο όμορφη τοποθεσία του νησιού, 5΄ μόλις από το κέντρο, για να απολαύσεις υπέροχες γεύσεις με θέα το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Το τρίτο κατά σειρά I Frati στη Μύκονο, μετά την Κηφισιά και τη Σαντορίνη, συνδυάζει την κυκλαδίτικη αύρα του τόπου με ιδιαίτερες ιταλικές πινελιές στα πιάτα και υπόσχεται να κάνει την εμπειρία σου στο Νησί των Ανέμων ακόμα πιο ολοκληρωμένη γευστικά!

I Frati Mykonos
Στο I Frati θα απολαύσεις μοναδικές γεύσεις

Στο I Frati Mykonos βιώνουμε μια μοναδική all-day γαστονομική εμπειρία

Δεν είναι άλλο ένα κλασικό εστιατόριο. Με ιταλική φινέτσα, luxurious αισθητική και όραμα να ταξιδέψει τον κόσμο στις πιο ψαγμένες γωνιές της Ιταλίας είναι το σημείο αναφοράς στη Μύκονο από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Οι προτάσεις για brunch εντυπωσιάζουν, με μια τεράστια ποικιλία, από αυγά μαγειρεμένα με κάθε πιθανό τρόπο, ιταλικά προζυμένια ψωμάκια που μοσχομυρίζουν φρεσκάδα, γαλλικά κρουασάν, αφράτα pancakes, superfoods, υγιεινές granola, εποχικά λαχανικά και εξωτικά φρούτα.

Συνδύασέ τα με αλλαντικά από όλο τον κόσμο, κρεμώδη τυριά και μοναδικές σάλτσες και συνόδευσέ τα με φρεσκοαλεσμένο καφέ, φρέσκους χυμούς, δροσερά smoothies και vegan επιλογές, δημιουργώντας το πιο νόστιμο πρωινό του νησιού!

I Frati Mykonos
Η pizza I Frati είναι διάσημη σε όλο το νησί

Το μεσημέρι ένα πλούσιο μενού à la carte, συνδυάζοντας ιταλικές και διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία και με έμφαση στα φρέσκα και τοπικά προϊόντα, προσφέρει στους φανατικούς θαμώνες του μια ολοκληρωμένη μεσογειακή εμπειρία με θέα τη Δήλο. Στα highlights, η διάσημη pizza, που είναι πλέον σήμα-κατατεθέν!

Όσο για το απόγευμα και το βράδυ, ένα άνετο μπαρ σε προσκαλεί για ένα aperitivo ή ένα χαλαρό ποτό, ολοκληρώνοντας ιδανικά στο I Frati Mykonos ένα “ολοήμερο ταξίδι” στις γεύσεις και στα αρώματα της Ιταλίας. Μπες, λοιπόν, στο fratimykonos.com, κάνε την κράτησή σου και απόλαυσε μια all-day αξέχαστη εμπειρία.

Info

Μύκονος

Κηφισιά

Σαντορίνη

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,192LikesΚάντε Like
89,286 FollowersΑκολουθήστε
177,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ