Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
22.8 C
Athens
ΑρχικήΝομός ΑργολίδαςΝαύπλιοΣτο Ναύπλιο απολαμβάνουμε τα καλύτερα θαλασσινά στην ψαροταβέρνα Μπούνος Ψαροσαβούρας

Στο Ναύπλιο απολαμβάνουμε τα καλύτερα θαλασσινά στην ψαροταβέρνα Μπούνος Ψαροσαβούρας

Η ψαροταβέρνα Μπούνος Ψαροσαβούρας φέρει την υπογραφή του στα θαλασσινά εδώ και 25 χρόνια και έχει κερδίσει την εκτίμηση των καλοφαγάδων. Στην οδό Μπουμπουλίνας, με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνουμε τα πιο φρέσκα και νόστιμα ψάρια και θαλασσινά του Ναυπλίου.

Μπούνος Ψαροσαβούρας εσωτερικό
Ο όμορφος εσωτερικός χώρος της ψαροταβέρνας

Μια κορυφαία γευστική εμπειρία

Αγαπημένο στέκι όλων όσων αναζητούν ποιοτική πρώτη ύλη, αυθεντική γεύση και φιλόξενη διάθεση. Στο Μπούνο Ψαροσαβούρα, η αγάπη και ο σεβασμός για τον επισκέπτη και το μεράκι για το ποιοτικό φαγητό είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

Μπούνος Ψαροσαβούρας
Τα ολόφρεσκα θαλασσινά
Μπούνος Ψαροσαβούρας γαρίδες
Τα ολόφρεσκα θαλασσινά

Οι επιλογές είναι πολλές και ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Ολόφρεσκα θαλασσιά και ψάρια, από τη θάλασσα στο πιάτο σας. Τηγανητά, ψητά και μαγειρευτά.

Δοκιμάστε τις εξαιρετικές μακαρονάδες του, με επιλογή ανάμεσα σε ολόφρεσκο αστακό, καραβίδες, γαρίδες, τη φανταστική του ψαρόσουπα καθώς και σουπιές γιαχνί για μια μοναδική απολαυστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μπούνος Ψαροσαβούρας
Ψαροταβέρνα Μπούνος

Η ψαροταβέρνα έχει πάρει την “έγκριση” της και αποτελεί σταθερή αξία τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής. Μεταξύ αυτών, και μεγάλα ονομάτα Ελλήνων αλλά και – παγκοσμίου φήμης – διασήμων. Ο Χολιγουντιανός αστέρας Τομ Χίντλστον, ο παίκτης του NBA Μόρις Χάρκλες, ο πολυβραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο ράπερ Light, ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η YouTuber Μαίρη Συνατσάκη και η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και άλλοι πολλοί που όταν επισκέπτονται το Ναύπλιο απολαμβάνουν από τους καλύτερους.

Ναύπλιο Μπούνος Ψαροσαβούρας
Η ψαροταβέρνα Μπούνος στην οδό Μπουμπουλίνας

Φυσικά, τα πιάτα μας θα συνοδεύσουν μια από τις τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος Σκούρα (Peplo, Viognier & Armyra) γιατί το ποιοτικό φαγητό απαιτεί κι ένα εξίσου σωστό συνοδευτικό.

ομάδα Μπούνος Ψαροσαβούρας
Η ομάδα του Μπούνος Ψαροσαβούρας

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,198LikesΚάντε Like
89,237 FollowersΑκολουθήστε
177,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ