Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
15.6 C
Athens
ΑρχικήΚόσμοςΗ Ibiza προειδοποιεί: Στοπ στις αφίξεις τουριστών !

Η Ibiza προειδοποιεί: Στοπ στις αφίξεις τουριστών !

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας την Ibiza σαν ένα τουριστικό προορισμό που σφύζει από κόσμο και ζωή. Σαν ένα προορισμό που αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς συνδυάζει διασκέδαση, χαλάρωση, μοναδικά τοπία και όλα αυτά μερικές ώρες, μόνο, μακριά με το αεροπλάνο.

Σε αντίθεση με την εικόνα που έχουν οι τουρίστες για την Ibiza, οι κάτοικοι φαίνεται ότι είναι δυσαρεστημένοι με τον τουρισμό και για αυτό το λόγο κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

- Advertisement -

ibi1

Οι κάτοικοι εκφράζουν παράπονα ότι η Ibiza μετατρέπεται σε τεράστιο nightclub με την έλευση τόσο πολλών τουριστών, γεγονός, που τους ενοχλεί. Αλλά ακόμα πιο πολύ, φαίνεται ότι ενοχλούνται επειδή νιώθουν ότι κινδυνεύουν, λόγω της εγκληματικότητας, που είναι διαδεδομένη.

Για να σταματήσει αυτή η ανεξέλεγκτη κατάσταση οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μπει  ένας “φραγμός” στην έλευση των τουριστών. Για το ζήτημα αυτό πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους οι τοπικοί φορείς, δηλώνουν αγανακτησμένοι οι κάτοικοι.

ibi2

Οι διαδηλώσεις αυτές γίνονται από την ομάδα  Prou!, που όπως υποστηρίζουν έχουν σκοπό να διαδηλώσουν ειρηνικά, για να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πληθώρα τουριστών που φτάνει κάθε τόσο στην Ibiza.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,171LikesΚάντε Like
89,180 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ