Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
16.5 C
Athens
ΑρχικήΚόσμοςΔείτε τα πιο περίεργα καταλύματα ανά τον κόσμο! (photos)

Δείτε τα πιο περίεργα καταλύματα ανά τον κόσμο! (photos)

Ο καθένας ορίζει διαφορετικά τις διακοπές του- άλλοι τις βλέπουν σαν αφορμή για περιπέτεια, άλλοι τις αντιμετωπίζουν σαν τρόπο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και άλλοι σαν την απόλυτη χαλάρωση. Είναι όμως σίγουρα δελεαστικό για όλους, παρά τις διαφορετικές προτιμήσεις τους, να γνωρίσουν μερικά από τα πιο περίεργα καταλύματα του κόσμου!

Τα πιο όμορφα αλλά και περίεγα καταλύματα που ξεχώρισε η Daily Mail από το TripAdvisor Vacation Rentals είναι εδώ !

- Advertisement -

 

The Bus Stop, East Lothian, Σκωτία

Το συγκεκριμένο λεωφορείο έχει απαρνηθεί την ιδιότητά του για να φιλοξενεί επιεκέπτες με ασυνήθσιτο γούστο στη Σκωτία.

Το The Bus Stop διαθέτει δύο υπνοδωμάτια -για τέσσερα άτομα- μπάρμπεκιου ,τζακούζι, ξυλόσομπα και γυάλινη οροφή ενώ είναι σταθμευμένο σε φάρμα με πανοραμική θέα στο Lammermuir Hills.

hot1

PurePod Cabin, South Island, Νέα Ζηλανδία

Άνεση μέσα στη φύση προσφέρει αυτό το ιδιόμορφο κατάλυμα στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας. Τζάκι που καίει βιοκαύσιμα “περιτριγυρισμένο” από γυαλί, αυτό το σπίτι παρέχει ανεμπόδιστη θέα στο τοπίο, χωρίς κουρτίνες.

hot2

Theme Home, Orlando, Φλόριντα

Αυτό ίσως είναι το όνειρο κάθε παιδιού-και γιατί όχι και των μεγάλων-αφού διαθέτει δεντρόσπιτο και υπνοδωμάτια “χαμένα” στο διάστημα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Disney World, χωρά 18 άτομα και διαθέτει πισίνα με τζακούζι.

hot3

Lighthouse Villa, Pula, Κροατία

Βλέπει στη χερσόνησο Ίστρια και διαθέτει φάρο. Αυτό το ασυνήθιστο κατάλυμα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και έχει συλλέκτες για το νερό της βροχής. Το πρώτο φως άναψε εδώ στις 8 Αυγούστου του 1883 και ο φάρος λειτουργούσε έως το 1970. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια που χωρούν οκτώ άτομα.

hot4

WisDome Villa, Lombok, Ινδονησία

Το μίνι «χωριό» με βίλες στο νησί Lombok της Ινδονησίας προσφέρει απόλυτη ηρεμία και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Κάθε υπνοδωμάτιο, που θυμίζει ιγκλού, εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει υπέρδιπλο στρογγυλό κρεβάτι. Δύο υπνοδωμάτια, που χωρούν έξι άτομα.

hot5

Treehouse, Watamu, Κένυα

“Χωμένο”μέσα στα δέντρα κοντά στην ανατολική ακτή της Αφρικής, η μοναδική αρχιτεκτονική αυτού του καταλύματος παρέχει θέα 360 μοιρών τόσο στο δάσος όσο και στον Ωκεανό.

hot6

Hag Hill Hall, Chesterfield, Derbyshire, Βρετανία

Με τζακούζι, εσωτερική πισίνα και αρκετές αντίκες αυτό το σπίτι στο Chesterfield βρίσκεται εκεί από το 1600. Διαθέτει οχτώ υπνοδωμάτια, δύο μεγάλα σαλόνια, τραπεζαρία και χωρά έως 18 άτομα.

hot7

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,171LikesΚάντε Like
89,205 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ