Τι καλύτερο μετά από τις βουτιές στις παραλίες της Ρόδου από ένα ολόφρεσκο, ποιοτικό και νόστιμο παγωτό σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη του νησιού. Εδώ και τρία χρόνια το IceRoll στην παλιά πόλη (Ερμού 83) της Ρόδου, μας σερβίρει τις πιο δροσερές γεύσεις με έναν εντελώς διαφορεττικό τρόπο. Με ανανεωμένο κατάλογο, αλλά και την προσθήκη 8 νέων προτάσεων του διάσημου pastry chef Διονύση Αλέρτα, το IceRoll θα γίνει σίγουρα και φέτος το «Hot/Ice» Spot του καλοκαιριού!
Το μυστικό είναι στην προετοιμασία αφού θα δεις μπροστά στα μάτια σου μία θεαματική διαδικασία όπου μία παγωμένη πλάκα υποδέχεται ολόφρεσκο γάλα, φρέσκα φρούτα εποχής ή γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του – πιο φρέσκου και λαχταριστού παγωτού – χωρίς την προσθήκη ίχνους συντηρητικού ή άλλου τεχνητού πρόσθετου στη βάση του – και φυσικά gluten free! Κι αν είσαι vegan ή δεν είσαι fan του αγελαδινού γάλακτος, μπορείς να επιλέξεις ως βάση γάλα καρύδας, συνδυάζοντας τη με μοναδικά super foods και φρούτα!
IceRoll
Ερμού 83, Παλιά Πόλη, 85100
Τ. 2241033165
FB: @icerollgr
Instagram: @iceroll.gr