Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
18.3 C
Athens
ΑρχικήΕυ ΖηνΚορονοϊός: Κινδυνεύουμε ή όχι τελικά από τα κατοικίδια;

Κορονοϊός: Κινδυνεύουμε ή όχι τελικά από τα κατοικίδια;

Ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει πολλές απορίες για την καθημερινότητά μας, και όχι μόνο, όπου μία από αυτές είναι αν κινδυνεύουμε ή όχι τελικά από τα κατοικίδια.

Μετά την θύελλα αντιδράσεων σχετικά με τα κατοικίδια και το αν είναι φορείς, ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος (ΠΚΣ) εξέδωσε ανακοίνωση με 4 ερωτήσεις, που αφορούν τον SARS-CoV-2 και τα δεσποζόμενα, αλλά και τα αδέσποτα, ζώα συντροφιάς.

- Advertisement -

Θέλοντας να ενημερώσει τους πολίτες για τα ζώα συντροφιάς, άντλησε στοιχεία από δημοσιεύσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της WSAVA (Παγκόσμια Κτηνιατρική Ένωση για τα Μικρά Ζώα), της FECAVA (Ομοσπονδία Κτηνιατρικών Ενώσεων Ζώων Συντροφιάς), της FVE (Πανευρωπαϊκή Ένωση Κτηνιάτρων), της AVMA (Αμερικανική Κτηνιατρική Ένωση) και της EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων).

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ότι η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα με στόχο την πρόληψη, αλλά και τη θεραπεία του νέου ιού, SARS-COV-2, που και επίσημα αποτελεί πανδημία.

Δείτε αναλυτικά τι υποστηρίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στο Miss Glitter!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,219 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ