Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
11 C
Athens
HomeFood & TravelMοσχαράκι με μπύρα- Mια συνταγή που θα «τρελάνει» τον ουρανίσκο σας!!!

Mοσχαράκι με μπύρα- Mια συνταγή που θα «τρελάνει» τον ουρανίσκο σας!!!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φαγητό που λιώνει στην κυριολεξία στο στόμα μας από την πρώτη μπουκιά.

Υλικά

500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας

- Advertisement -

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 λευκό κρεμμύδι

1 μικρό καρότο

1 χούφτα σέλινο

300 ml μπύρας

Ελαιόλαδο

Διαβάστε ακόμα: 4 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ προορισμοί για τα Σαββατοκύριακα του ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ! Οι προτάσεις μας!!!

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο και τοπ καρότο, αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Εν τω μεταξύ κόβουμε το μοσχαράκι σε κύβους, στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και με τα υπόλοιπα υλικά και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.

Διαβάστε ακόμα: 10 κρυφά διαµάντια στην Ευρώπη!

Όταν το κρέας πάρει χρώμα προσθέτουμε τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για τουλάχιστον 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και γυρίζοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, ώστε να μαγειρευτεί και από τις δυο πλευρές.

Όταν περάσει ο χρόνος θα έχει σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα και είναι έτοιμο για απόλαυση.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,133LikesLike
88,996 FollowersFollow
180,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ