Το πιο νόστιμο σνακ με πρωταγωνιστή τον καπνιστό σολομό.
Υλικά
Μικρές αραβικές πιτούλες (2-3 στο κάθε άτομο)
Καπνιστό σολομό συσκευασμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ένα λεμόνι
Κρεμώδες τυρί
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ακόμα: Λιουµπλιάνα: Mια πόλη «όνειρο»
Eκτέλεση
Παίρνουμε τις αραβικές πιτούλες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι, χωρίς λάδι. Απλά τις ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά, γυρίζοντάς τις, τακτικά. Στη συνέχεια, βγάζουμε μια-μια, τις βάζουμε σε μια πιατέλα και τοποθετούμε τα υλικά πάνω τους.
Αρχικά, απλώνουμε το κρεμώδες τυρί σε όλη την επιφάνειά τους.
Διαβάστε ακόμα: Σόφια: Mια σύγχρονη νεανική πόλη που κρύβει… εκπλήξεις!
Στη συνέχεια, βάζουμε μερικά κομματάκια καπνιστό σολομό τον οποίο έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια. Πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και ολοκληρώνουμε με μερικές σταγόνες λεμονιού
ΠΗΓΗ: Jenny.gr