Aν έχετε βαρεθεί να τρώτε ψητό σολομό, σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Υλικά
400 γραμμάρια φιλέτο σολομού
1κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
1κ. γλυκού σόγια σος
7 κλωνάρια μαϊντανού
Ελαιόλαδο
ΚΑΙΡΟΣ (2/9/2018): Βουτιές και σήμερα- Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς
Εκτέλεση
Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν είναι έτοιμο το μίγμα το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τότε αρχίζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Σύρος: Oι 5 παραλίες που θα λατρέψετε!
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λαχανικά ή ρύζι.
ΠΗΓΗ: Jenny.gr