Σήμερα φτιάχνουμε μια ελαφριά συνταγή και την απολαμβάνουμε με ένα ποτήρι κρασί.
Υλικά
400 γρ. γαρίδες, αποφλοιωμένες
2 κολοκυθάκια
2 ψητές πιπεριές κονσέρβα
1 κρεμμύδι
½ λεμόνι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μέθανα- Καμμένη Χώρα: Ένα χωριό φτιαγμένο στην λάβα, από λάβα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά.
Βγάζουμε τις γαρίδες από το τηγάνι και προσθέτουμε σε αυτό το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια για 3 λεπτά.
Γαλλία δεν είναι μόνο το Παρίσι- 3 σημεία που θα σας κάνουν να φτιάξετε βαλίτσα
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις γαρίδες, ανακατεύουμε και αφήνετε για ακόμα 2 λεπτά.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό λεμονιού και σερβίρουμε τις γαρίδες ζεστές.
ΠΗΓΗ: jenny.gr