Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
22 C
Athens
ΑρχικήΤοp ΕμπειρίεςΤαξίδι... στο “μαγικό” κόσμο της Ayurveda!

Ταξίδι… στο “μαγικό” κόσμο της Ayurveda!

Η ιστορία της παλαιότερης εναλλακτικής θεραπευτικής ιατρικής ξεκινά πριν από περίπου 5.000 χρόνια όταν αρχαίοι Ινδοί ανέπτυξαν ένα μοναδικό σύστημα με στόχο τη διατήρηση της υγείας, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας. Η Ayurveda ή αλλιώς η  “επιστήμη της ζωής” (aka ayur=ζωή και veda=επιστήμη) προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση σε σώμα και πνεύμα, που οδηγεί και στην σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία

Μάλιστα η φιλοσοφία της συγκεκριμένης προσέγγισης ξεκινά από τον ίδιο τον άνθρωπο με τη χρήση φυσικών δυνάμεων όπως η θερμότητα, το κρύο, το φως, η φυσική και πνευματική άσκηση αλλά και η χρήση αιθέριων ελαίων ως βασικό συστατικό της θεραπείας. Με άλλα λόγια ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής με γνώμονα την εσωτερική αρμονία μπορείς να είσαι υγιής σωματικά και πνευματικά.

- Advertisement -

Βγάλε λοιπόν από την καθημερινότητά σου το περιττό άγχος και στρες και απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης ακόμη και μέσα στο μπάνιο σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η ομώνυμη αρωματική σειρά του Τesori d’ Oriente, «Ayurveda», που αποκαθιστά την εσωτερική αρμονία και σε ταξιδεύει σε έναν “μαγικό” κόσμο  ευεξίας και ισορροπίας.

Βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς Ayurveda είναι συστατικά όπως: το έλαιο Amla, που έχει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, το έλαιο Νeem με πολύτιμα έλαια, το οποίο προσφέρει αναζωογόνηση, το σημαμέλαιο πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β2, Β3 & Β4 για ενυδάτωση και λάμψη, η καταπραϋντική αλόη και η αναζωογονητική καλέντουλα.

Σημείωσε ότι στη μοναδική αυτή σειρά, θα βρεις ένα υπέροχο άρωμα (Eau de Parfum), ένα bath cream και ένα shower cream, στα οποία κυριαρχούν οι νότες ξύλου και κεχριμπαριού, που συμπληρώνονται από πορτοκάλι και λεμόνι και ολοκληρώνονται από άρωμα κέδρου και patchouli συνθέτοντας ένα υπέροχο ανατολίτικο αρωματικό κοκτέιλ. Εσύ δεν έχεις παρά να αφεθείς στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης περιποίησης που θα σε οδηγήσει στην απόλυτη αρμονία!  

 

 

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,167LikesΚάντε Like
89,174 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ