Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens
HomeFood & TravelKάτι που σίγουρα δεν ξέραμε: Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες στην...

Kάτι που σίγουρα δεν ξέραμε: Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν φτιάχνουν ποτέ σούσι

To ΜasterClass είναι αγαπημένη ώρα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef.Στο MasterClass της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, καλεσμένος ήταν ο Τόνυ Βρατσάνος, Head sushi chef του Nobu στο «Matsuhisa Athens.

Ο σεφ, με τα ιδιαίτερα πιάτα που ετοίμασε, ταξίδεψε τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές μέχρι την Ιαπωνία, αποκαλύπτωντας μυστικά, τιπς και γευστικές συνταγές.

Ο Τόνυ Βρατσάνος με την βοήθεια των παικτών του MasterChef μας μύησε στον θαυμαστό κόσμο των θαλασσινών, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές τεχνικές για την παρασκεύη εκλεκτών πιάτων.

- Advertisement -

Μια απορία του σεφ Πάνου Ιωαννίδη ήταν αρκετή για να μας μάθει κάτι που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε και έχει ενδιαφέρον. Ο σεφ απευθυνόμενος στον Τόνυ Βράτσανο ρώτησε: «Τόνυ είχα μια απορία πάντα. Δεν έχω δει ποτέ στην Ιαπωνία γυναίκες να φτιάχνουν σούσι. Yπάρχει κάποιος λογος γι’αυτό;».

Ιαπωνία: Αυτοί είναι οι 15 λόγοι που διχάζουν μια επίσκεψη σε αυτή τη χώρα

Ο Τόνυ Βρατσάνος απάντησε στον σεφ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Yπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’αυτό. Μια γυναίκα έχει πιο ζεστά χέρια από έναν άνδρα».

Ο Πάνος Ιωαννίδης χαριτολογώντας έσπευσε να προσθέσει: «Εξαρτάται τη γυναίκα». Ο σεφ συμπλήρωσε: «Εξαρτάται, ναι. Αλλά συνήθως έτσι είναι που σημαίνει ότι κάνει το ψάρι να χαλάσει πιο γρήγορα. Μόνο και μόνο γι’αυτό, φτάνει»

Δείτε τις θρυλικές κερασιές της Ιαπωνίας στο Kawazu! Ονειρικές εικόνες…

O Τόνι Βρατσάνος αποκαλύπτει το λόγο στο 17:20- 17:53 του βίντεο που ακολουθεί.

Ο Τόνυ Βρατσάνος μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία με τρεις μοναδικές συνταγές!

Ο Τόνυ Βρατσάνος ετοίμασε ξεχωριστές συνταγές στο πλατό του MasterChef: γυαλιστερές Tiradito, σαρδέλες με Jalapeno και λευκό ψάρι με αχινό και άνηθο. Εμείς επιλέξαμε να σας δείξουμε τα υλικά και την εκτέλεση για το λευκό ψάρι με αχινό και άνηθο.

 Facebook/MasterChefGR

Υλικά

  • 2 λαβράκια (800gr)
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 βάζο αχινό
  • χυμός από yuzu
  • χυμός λεμονιού
  • αλάτι maldon
  • αλάτι – πιπέρι
  • 1 μικρή ντομάτα

Εκτέλεση

Εδώ ο καθένας το στήνει όπως θέλει. Είναι ο συνδυασμός των πρώτων υλών που απογειώνει αυτό το πιάτο.
Αρκεί να έχουμε φρέσκα πράγματα που να μυρίζουν θάλασσα.

Ιαπωνία: 8 λόγοι για να επισκεφτείς τη χώρα των Σούμο!

Tην εκτέλεση της συνταγής θα την βρείτε στο βίντεο από το 1:08 έως 6:08

Ο Τόνυ Βρατσάνος μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία με τρεις μοναδικές συνταγές!

πηγή:bovary.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,125LikesLike
88,932 FollowersFollow
180,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ