Επιτέλους και ένα new age κρεατοφαγείο, το οποίο έσπασε το κατεστημένο που ήθελε μόνο ψαροταβέρνες και sea food resto να δικαιούνται τραπέζια δίπλα στη θάλασσα…
Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής
Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωαννίδου
Η Lamarina με μότο το «soyvlaki+more», που διακρίνουμε και στην επιγραφή της εισόδου, το τόλμησε τo 2014 σερβίροντας ακαταμάχητες κρεατονοστιμιές στη μαρίνα Ζέας με μια ονομασία που κάνει παιχνίδι με τη λαμαρίνα και τη μαρίνα όπου δένουν οι θαλαμηγοί.
Η όρεξή μας ανοίγει αμέσως στον μοντέρνο και industrial αισθητικής χώρο με τις black ‘n’ white πινελιές και τα τηγάνια τους τοίχους, με πρώτες και καλύτερες τις ποικιλίες με σουβλάκια και κρεατικά (2 ή 4 ατόμων), που φτάνουν… υπερπαραγωγή σε λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολα!
Κάνουν θραύση στην Αθήνα: «Δείπνα Μυστηρίου» -Τι είναι
Η συνέχεια στον κατάλογό του γράφεται με εξίσου πεντανόστιμα σουβλάκια-γύρους, ζουμερά καλαμάκια, τηγανητές πατάτες κομμένες στο χέρι, αλλά και δροσερές σαλάτες και εκλεκτά ορεκτικά για όσους θέλουν κάτι πιο light. Στα συν η υπηρεσία delivery.
Highlight
Οι more than fair τιμές του δεδομένης της περιοχής και του πολύ καλού service.
Το.. «μουσικό» χωριό της Ελλάδας με την ασύγκριτη ομορφιά
Info:
Καθημερινά 12:00-01:00.
πηγή:athensmagazine.gr