Σε ένα χώρο που το παλιό και το νέο συνυπάρχουν αρμονικά και ένα αόρατο νήμα συνδέει το χθες με το σήμερα, το Εstabar δίνει το δικό του στίγμα στην πειραιώτικη ψυχαγωγία, αλλά κι έναν δικό του τόνο στην πλατεία, τον ρυθμό της οποίας κρατά ζωντανό από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.
Όσον αφορά δε το μενού του, αυτό φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου chef Μανώλη Θλιβερού! Ο ίδιος, ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα χαρούμενος άνθρωπος, ανεβάζει ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας μια κατά βάση Μεσογειακή κουζίνα που αντλεί από τη βαθιά τοπική παράδοση και ταυτοχρόνως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα καθώς κάθε πιάτο μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία από τις προσωπικές γευστικές του πινελιές.
Μαγειρεμένα με βάση τα πιο αγνά υλικά της ελληνικής φύσης, τα πιάτα του Estabar χαρακτηρίζονται από μία δημιουργική και fusion διάσταση, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος ο chef «Η ελληνική κουζίνα είναι μια διαρκής αξία , πηγή έμπνευσης που καθημερινά με οδηγεί στη δημιουργία του ποιοτικού, του “σωστού” αντί του “εύκολου”, στην “επιμονή” αντί της “ταχύτητας”.
Με την ίδια φιλοσοφία, όρεξη και ποιότητα εμπνεύστηκε και το γιορτινό μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι απολαυστικότατο!
Info: Καθημερινά 08:00-02:00. Δραγάτση 10, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, Τ. 210 4137384,estabar.gr FB Estabar – En Peiraiei
Δείτε το απολαυστικό μενού της παραμονής Χριστουγέννων!