Συνδυάζοντας πολυτελή διαμονή και εκλεπτυσμένη κουζίνα, αυτά τα πέντε ξενοδοχεία σας ταξιδεύουν με παραδοσιακές και διεθνείς γεύσεις, προσκαλώντας σας σε μια γευστική περιπέτεια.
Από τη Σουηδία ως την Πορτογαλία και από τη Γερμανία ως την Ισπανία σας προτείνουμε ένα ταξίδι γεμάτο μεθυστικά αρώματα, μοναδικές γεύσεις και ξεχωριστές εμπειρίες.
The Becker Hotel & Restaurant, Τρίερ, Γερμανία
Χτισμένο στην καρδιά της εύφορης περιοχής Mosel της Γερμανίας, το ξενοδοχείο 32 δωματίων, Becker, προσφέρει δυο εξαιρετικές γαστριμαργικές επιλογές.
Ο βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin ιδιοκτήτης και σεφ Wolfgang Becker τιμά την τέχνη του ειλικρινούς μαγειρέματος, δημιουργώντας νόστιμα πιάτα με τη συνοδεία μοναδικών κρασιών, που παράγονται στο χώρο του ξενοδοχείου.
Με πιάτα όπως το καλκάνι με καπνιστό μυελό βοείου κρέατος, φύλλα λεμονιού και πράσα , ο καταξιωμένος σεφ αποδεικνύει έναν παιχνιδιάρικο χειρισμό με τολμηρές γεύσεις.
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Sense Hotel Sofia, Βουλγαρία
Διαθέτοντας 71 δωμάτια και ένα από τα πιο κομψά εστιατόρια της πόλης, η καρδιά και η ψυχή του ξενοδοχείου Sense είναι επικεντρωμένη στην παράδοση.
Γιαούρτια, λευκά τυριά και φρέσκα βότανα κατέχουν εξέχουσα θέση, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αυθεντική γεύση της παλιάς εποχής, ενώ σύγχρονες μεσογειακές πινελιές εισαγάγουν στο μενού μια νέα Βουλγαρία.
Οι διαφορετικές περιοχές της χώρας αναδεικνύονται μέσα από την προσεκτική χρήση των συστατικών, που μετατρέπονται επιδέξια σε αισθητικές εμπειρίες.
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Farol Design Hotel, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Πήλιο: Το παλαιότερο καφενείο στην Ελλάδα λειτουργεί αδιάκοπα 242 χρόνια
Ένας παράδεισος σας περιμένει στην πορτογαλική Ριβιέρα, όπου το ξενοδοχείο Farol Design προσφέρει 33 δωμάτια και τρεις διαφορετικές επιλογές εστιατορίων. Στο πολυτελές, παραθαλάσσιο θέρετρο θα γευτείτε ότι καλύτερο από δυο κόσμους μαγειρικής.
Ο executive σεφ Hugo Silva και ο ειδικός στο σούσι Nuande Pekel, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας πορτογαλικούς και ιαπωνικούς θησαυρούς.
Δίνοντας έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και τις πολύχρωμες αντιθέσεις, το γευστικό και οπτικό αποτέλεσμα είναι έργο τέχνης.
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Seaside Palm Beach, Gran Canaria , Ισπανία
Αγκαλιασμένο από ένα 1000 ετών φοινικόδασος, το Seaside Palm Beach παίρνει τη γαστρονομική του έμπνευση από το ίδιο το περιβάλλον.
Με 328 δωμάτια, το κλασσικό συνδυάζεται με τον μοντέρνο σχεδιασμό και αυτό αντανακλάται και στην φιλοσοφία του εστιατορίου του θέρετρου.
Στο Esencia, η πλούσια ισπανική κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από ποιοτικά υλικά, που χρησιμοποιούνται στην πιο αγνή μορφή τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι το φιλέτο ψαριού με ριζότο.
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Copperhill Mountain Lodge, Åre, Σουηδία
Στην κορυφή ενός από τα πιο γραφικά βουνά της Σουηδίας, του όρους Förberget δεσπόζει το ειδυλλιακό ξενοδοχείο Copperhill Mountain Lodge.
Διαθέτοντας 112 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και προσφέροντας γκουρμέ πιάτα, το resort αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλαρωτικές στιγμές σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.
Το μενού του εστιατορίου είναι βασισμένο στην τοπική κουζίνα και “ακούει” στο όνομα Vaajese, που σημαίνει «μύθος» στη γλώσσα των Σάμι, αναδεικνύοντας την φιλοσοφία του σεφ, που πρεσβεύει ότι κάθε πιάτο έχει μια ιστορία να πει. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται προέρχονται αποκλειστικά από ντόπιους αγρότες και παραγωγούς και εσείς δεν έχετε παρά να γευτείτε την μαγική ιστορία της γης.
Περισσότερα με ένα κλικ εδώ