Tι καλό μας μαγειρεύει σήμερα η Νικολέττα Δήμου στην κουζίνα του Π.22;Το ραντεβού ήταν κανονισμένο νωρίς το πρωί… Φτάνω λοιπόν στο Π22 και αντικρίζω σακούλες γεμάτες ζαρζαβατικά… Μόλις είχε φτάσει η μαναβική!
Ανάλογα με το τι καταφτάνει καθημερινά φρέσκο από την αγορά η Νικολέττα Δήμου εμπνέεται το μενού της ημέρας, πάντα με φρέσκες πρώτες ύλες, αγνά υλικά και μαμαδίστικες συνταγές!!
Αυτό δεν κάνει άλλωστε και μια νοικοκυρά στο σπίτι της για το οικογενειακό τραπέζι;
Cozy διαμονή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Μπαίνοντας, το city με industrial πινελιές design του, η minimal αισθητική του αλλά και η φιλοσοφία του παραπέμπουν σε bistrot του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης,… ενώ με έναν παράδοξο τρόπο δεν περνάνε παρά ελάχιστα λεπτά μέχρι να νιώσω οικεία!
Λύνοντας το γρίφο του Überdooze, του πιο… ιδιαίτερου bar της Θεσσαλονίκης!
Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, από όπου προέκυψε και το όνομά του, και είναι η πραγμάτωση του ονείρου της ιδιοκτήτριάς του, Νικολέτας Δήμου, που, παρ’ όλη τη διαφορετική παλιότερη επαγγελματική της πορεία, τελικά την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη για το καλό ελληνικό φαγητό και το πηγαίο ταλέντο της στην εκτέλεσή του.
Θεωρώντας το φαγητό τέχνη, εμπνεύστηκε ένα εποχιακό μενού-ωδή στην ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα αγαθά της, το οποίο καθημερινά επιμελείται η ίδια στη full open κουζίνα του Π22.
Πηγή best in travel Thessaloniki
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε το εντελώς δωρεάν με ένα κλικ!