Διαφορετικές θεματικές κρουαζιέρες γύρω από τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και το ελληνικό κρασί, με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους επιβάτες.
Πρόσκληση διαρκείας προς το επιβατικό κοινό να ζήσει εν πλω μια ολοκληρωμένη οινογαστρονομική εμπειρία απευθύνει η Celestyal Cruises στο πλαίσιο των θεματικών κρουαζιέρων «Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας. Ειδικότερα, την περίοδο του φθινοπώρου, οι κρουαζιέρες της εταιρείας θα έχουν θέμα τις «Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού και Οινογαστρονομίας».
Πρόκειται για μια σειρά από διαφορετικές θεματικές κρουαζιέρες γύρω από τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και το ελληνικό κρασί, με συμμετοχή από εξειδικευμένους συνεργάτες και ενδιαφέρουσες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επιβάτες.
Παράλληλα με την πλούσια οινογαστρονομία, σε αυτές τις θεματικές κρουαζιέρες οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική διασκέδαση.
Επιπλέον, στις φετινές θεματικές κρουαζιέρες θα συμμετέχει και η δημοφιλής Ελληνίδα FoodBlogger Two Minutes Angie (11/09 και 25/09), σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στις γεύσεις και τις σπεσιαλιτέ των ελληνικών νησιών. Η Food Blogger θα ετοιμάσει αγαπημένες ελληνικές συνταγές της και θα μοιραστεί με τους επιβάτες μαγειρικά μυστικά της τοπικής κουζίνας από τους προορισμούς που θα επισκεφθούν.
Η βάση όλης της μεσογειακής και ελληνικής διατροφής, το ελαιόλαδο, θα έχει την τιμητική του στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises. Εκπρόσωποι της GAEA, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας που ειδικεύεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, στις ελιές και τις σάλτσες, θα βρίσκεται στις κρουαζιέρες της εταιρείας (15/09 και 18/09), δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα του πρωταγωνιστή της μεσογειακής διατροφής.
Aegean Αirlines: 5 προορισμοί εξωτερικού από 48 ευρώ!!!
Ειδικά πιάτα μαγειρεμένα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα βιολογικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας για ξεχωριστές γευστικές δοκιμές.
Επιπλέον, για τους λάτρεις του ποιοτικού ελληνικού κρασιού η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει ένα οινολογικό ταξίδι, καλώντας τους να ανακαλύψουν τα εντυπωσιακά γευστικά μονοπάτια του κρασιού.
Στις θεματικές κρουαζιέρες (22/09 και 20/10), θα συμμετέχει ένας κορυφαίος οινοπαραγωγός από το φημισμένο κτήμα Μερκούρη, που ψηφίστηκε πρόσφατα ως ένας από τους κορυφαίους 100 παγκόσμιους οινοπαραγωγούς από το αμερικάνικο περιοδικό Wine & Spirits.
Ο ίδιος θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική παρουσίαση για την ιστορία του ελληνικού κρασιού και την παραγωγή των βραβευμένων οίνων του κτήματος.
Τέλος, το Σεπτέμβριο οι κρουαζιέρες της εταιρείας θα φιλοξενήσουν το Λύκειον των Ελληνίδων (08/09, 15/09 και 29/09), που στοχεύει στη διατήρηση και τη προώθηση της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές μουσικές και ελληνικούς χορούς με παραδοσιακές στολές και να απολαύσουν μια αυθεντική ελληνική γιορτή εν πλω.
πηγή:goldentraveller.org