Σήμερα φτιάχνουμε το πιο νόστιμο και εύκολο σνακ.
Υλικά
250 γρ. τυρί κρέμα
- Advertisement -
50 γραμμάρια βούτυρο
250 γρ. αλεύρι
Μοτσαρέλα
Αλάτι στη γεύση
Διαβάστε ακόμα: Γνωρίζετε που βρίσκεται και ποιο είναι το πιο όμορφο χωριό του κόσμου;
Εκτέλεση
Διαβάστε ακόμα: Let’s go! Στο Εθνικό Πάρκο Λιµνών του Πλίτβιτσε στην Κροατία
Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη μοτσαρέλα, σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε για 3 λεπτά. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την πλάθουμε και τη χωρίζουμε σε μικρούς δίσκους.
Πάνω σε κάθε κομμάτι βάζουμε εάν θέλουμε ντομάτα και ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180 ° C για 15 λεπτά και λίγο πριν τα βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε τη μοτσαρέλα.
ΠΗΓΗ: Jenny.gr